novice

Pogoste napake in rešitve zunanjih LCD digitalnih oznak

1. Daljinskega upravljalnika ni mogoče upravljati

Preverite, ali ima daljinski upravljalnik zunanjega digitalnega označevanja Android nameščene baterije, ali je daljinski upravljalnik usmerjen proti senzorju in ali je povezava med senzorjem daljinskega upravljalnika in gonilno ploščo ohlapna.Če z zgoraj navedenim ni težav, je morda poškodovan senzor daljinskega upravljalnika ali pa je poškodovana gonilna plošča.

2. Črni zaslon: Preverite, ali je zunanja digitalna signalizacija vklopljena;ali sveti notranji indikator napajanja.

Med delovanjem: najprej preverite, ali klimatska naprava zunanje digitalne signalizacije deluje in ali je notranja temperatura previsoka.Če klimatska naprava ne hladi, jo je treba zamenjati.

3. Zunanje digitalno oglaševanje Android ima zvok, vendar nima slike

Preverite, ali je linija video signala zunanjih digitalnih napisov dobro povezana, ali je pri delovanju daljinskega upravljalnika prikazana slika in ali je vir signala pravilno izbran.Če z zgoraj navedenim ni nobenih težav, je morda gonilna plošča poškodovana.

4. Monitor nima zvoka, vendar je slika

Preverite, ali je linija video signala zunanjega digitalnega označevanja Android dobro povezana, ali je v delovanju daljinskega upravljalnika prikazana slika in ali je vir signala pravilno izbran.Če z zgoraj navedenim ni težav, je morda gonilna plošča poškodovana in jo je treba zamenjati.


Čas objave: mar-09-2022